top of page
  • ivykepiro3

A Bitcoin Elfogadása Világszerte Növekszik

A Bitcoin felhasználói elfogadása felgyorsul a különféle adatforrások szerint. A szingapúri székhelyű DBS Bank digitális pénznemekről augusztusban közzétett jelentése alapján, ez az év gyors előrelépést jelent a digitális pénzügyek történetében, "kombinálva a járvány által vezetett örökbefogadással".


A közterületi hirdetések Hong Kong utcáin is hozzájárulnak a Bitcoin elfogadásához a "Légy a saját bankod" felirattal.

A Chainalysis nemrégiben közzétett másik kutatása szerint sok latin-amerikai vállalkozás és magánszemély a hatástalan bankrendszer miatt szorgalmazta, hogy kriptovalutákat használjon kiskereskedelmi termékek vásárlásához. A folyamatban lévő járvány hozzájárult a készpénz nélküli társadalomhoz, amely egy új hullám a kriptográfia iránti igény iránt. Az aktív Bitcoin címek száma szintén növekszik a Glassnode szerint.
A korábbi bikapiachoz képest most még aktívabb Bitcoin-tulajdonosok vannak. Ez a mutató azonban nem mutatja a felhasználók pontos számainak teljes képét, mivel egy személy vagy entitás több címet is tartalmazhat. Mivel azonban a dollár veszít vásárlóerejéből, különösen azután, hogy a FED (Federal Reserve System) dollármilliárdokat nyomtatott a gazdaságba, a Bitcoin az arany és az ezüst mellett biztonságos menedéknek tűnik. Kérdés Önnek: Mit gondol, a Cryptocurrency világszerte elfogadottá válik és virágzik az elkövetkező években, vagy inkább az emberek ragaszkodnak a fiat pénzhez?


Jogi Nyilatkozat: Az Ivy Kepiro Ltd.-n található információkat különféle forrásokból gyűjtik össze, hogy tájékoztatást nyújtsanak Önnek. Nem képviseli az Ivy Kepiro Ltd. véleményét arról, hogy vásárol-e, elad, vagy tart-e befektetést. Javasoljuk, hogy a befektetési döntések meghozatala előtt végezzen saját kutatást. A megadott információkat saját felelősségére használja.

12 views0 comments
bottom of page