top of page
  • ivykepiro3

A MicroStrategy Cég Milliókat fektet Bitcoinba

Az üzleti intelligenciát, a mobil szoftvereket és a felhőalapú szolgáltatásokat bizonyító MicroStrategy a szélesebb befektetési stratégia részeként jelentős befektetéseket eszközöl a Bitcoin-ban.Forrás: MicroStraty weboldal.


A tőzsdén jegyzett cég a mai napig több mint 38 000 Bitcoin-t vásárolt, több mint 400 millió dollárt költött a tőkeallokációs stratégia részeként - derül ki az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének legfrissebb közleményéből. A legutóbbi vásárlás szeptember 14-én volt, több mint 16 000 Bitcoin hozzáadásával.


A MicroStrategy 30 éves múltra tekint vissza a technológiai trendek előrejelzésében, valamint úttörő szerepet játszik a webes intelligencia és a mobil intelligencia területén is. A MicroStrategy úgy véli, hogy 250 millió dollár megvásárlása Bitcoin-ban lehetőséget teremt arra, hogy megőrizze tőkéjük értékét, és idővel jobb hozamot szerezzen a készpénz tartásához képest.Forrás: Twitter


"Ez a befektetés azt a meggyőződésünket tükrözi, hogy a Bitcoin, mint a világ legelterjedtebb kriptovaluta, megbízható értékraktár és vonzó befektetési eszköz, amelynek hosszú távú felértékelődési lehetősége van, mint a készpénz birtoklása." - áll a MicroStrategy honlapján.


Jogi nyilatkozat: Az Ivy Kepiro Ltd.-nél található információkat különféle forrásokból gyűjtik össze, hogy tájékoztatást nyújtsanak Önnek. Nem képviseli az Ivy Kepiro Ltd. véleményét arról, hogy vásárol-e, elad, vagy tart-e befektetést. Javasoljuk, hogy a befektetési döntések meghozatala előtt végezze el saját kutatását. A megadott információkat saját felelősségére használja.
6 views0 comments
bottom of page