top of page
  • ivykepiro3

A Uniswap Új "UNI" tokenjének Adományozása nagyobb, mint az Egyesült Államok Segélye

El tudod képzelni, hogy amikor felébredsz, egy bőséges mennyiségű zseton van a zsebedben és teljesen INGYEN?? Ez nem kamu! De először hadd magyarázzam el, mi a Uniswap.


A Uniswap egy teljesen decentralizált protokol az automatizált likviditás-biztosításhoz az Ethereumon. Lehetővé teszi az ETH cseréjét az ERC20 tokenekre és fordítva anélkül, hogy közvetítőre lenne szükség. Ez egy nonprofit projekt, amelynek célja az Ethereum ökoszisztéma javának lendítése. Bárki használhatja, akinek van bármelyik támogatott profilja, mint például a MetaMask vagy a Coinbase Mobile Wallet. Ezeket likviditási szolgáltatók biztosítják, és bárki lehet az, ha tokent ad le az Exchange likviditási készletébe.


A Uniswap alapítása óta robbanásszerűen növekszik a felhasználóbarát platformja és a rengeteg újonnan felsorolt ​​token miatt, mivel nincs szüksége központi egységek jóváhagyására. A Uniswap meghaladta a Coinbase 24 órás kereskedési mennyiség tekintetében.


A Uniswap 2020. szeptember 16-án éjjel elindította a "UNI" tokent, amely 400 tokent kínál minden felhasználó számára, aki kapcsolatba lépett a platformjával. Azt kell mondanom, hogy ez egy igazán nagyvonalú ajándék (jelenleg 2560 dollárt ér el az íráskor mint 6,40 dolláros áron).


A negatív oldala a platformnak, hogy a tranzakciós díjak rekordmagasak, ami természetesen nem fenntartható.


Ön azoknak az egyike, akik megkapták ezt az édes jutalmat, vagy az, aki beruházást tervez? Hisz a DeFi-ban és a Uniswap-ban, vagy kudarcra van szánva?

Hagyd a kommentedet lentebb;)


Jogi nyilatkozat: Az Ivy Kepiro Ltd.-nél található információkat különféle forrásokból gyűjtik össze, hogy tájékoztatást nyújtsanak Önnek. Nem képviseli az Ivy Kepiro Ltd. véleményét arról, hogy vásárol-e, elad, vagy tart-e befektetést. Javasoljuk, hogy a befektetési döntések meghozatala előtt végezze el saját kutatását. A megadott információkat saját felelősségére használja.


5 views0 comments
bottom of page